Odotusajan kuvaus


Ikuinen side, joka alkaa niistä kahdesta tikkuun piirtyvästä viivasta. Odotusaika on täynnä erilaisia tunteita. Jännitystä ja onnea tulevasta. Tunteita ja mielialoja laidasta laitaan.

Ihmeellinen ajanjakso, joka on lopulta niin lyhyt, vaikka välillä pitkältä tuntuisikin. On päiviä kuin saatat tuntea olosi tosi epämukavaksi muuttuuneessa kropassasi ja päiviä kun hehkut energiaa.

Me suunnitellaan sun kuvaus aloittaen siitä, että mietitään sun olon kannalta parhain ajankohta, usein tähdätään raskausviikkojen 30-35 välille.. Haluatko kuvaukseen mukaan kumppanin fiilistelemään teidän yhteistä onnea (ja sun upeutta!) ja kuvia teistä kahdesta ennen uutta elämänvaihetta ? Ehkä kotona on jo tulevia isosisaruksia, ja haluaisitte ikuistaa teidän koko perheen ? Tai haluatko kuvauksen vain itsellesi, voimaannuttavan upean kokemuksen ihan vaan sulle? Mietitään yhdessä teille paras kokonaisuus, oli se sitten kotona, studiolla, miljöössä ja millä kokoonpanolla vaan! Kaiken muun ihanan lisäksi odotuskuvaus on aivan ihana muisto myös tulevalle lapselle. Kuvat kertovat rakkaudesta, joka alkoi jo ennen kuin tapasitte.


Autan aina mielelläni kuvien esillepanon kanssa. Valikoimastani löytyy upeita fine art-printtejä, joissa teidän kuvat tulee upeasti elämään teidän arkeen ja osaksi kotianne.01 / 09