Perhekuvaus


Teidän ihana perhe, sellaisena kuin se on juuri nyt. Perhekuvaus on suosituin kuvauksistani, eikä ihme! Jokainen äiti (Myös isät rakastaa näitä kuvia, vaikka he eivät olisi heti innostuneet ideasta) haluaa omasta perheestään kuvia. Vaikka arki olisi välillä kaoottistakin, on perhe kuitenkin se kantava voima. Perhekuvaus voi olla myös kokemuksena todella voimaannuttava. Kun näet teidän gallerian, saatat jopa yllättyä niistä fiiliksistä! Siinä olette te ja vitsit miten ylpeä ja onnekas saat olla. Teidän perhe voi olla millainen vaan, ja just siksi, sellaisena kuin se just nyt on, se on ihan parasta! Kuvat ansaitsee paikan, jossa voit arjen pyörteessäkin niitä vilkaista ja tuntea kiitollisuutta. Ehkä rankan päivän jälkeen, kun lapset ovat viimein nukahtaneet, löydät itsesi katsomasta teidän perhekuvia ja kuvia sun ihanista murusista, ja tunnet vain suurta onnea. Äitiys on niin hullun ihanaa ja perhekuvat on jokaisen äidin must have. Vuodet menee nopeasti, vaikka päivät tuntuisikin välillä loputtoman pitkiltä. Näitä hetkiä tulet kaipaamaan.


Ohjaan teitä koko kuvauksen ajan, niin paljon kuin tarvitsee. Teidän ei tarvitse huolehtia osaatteko olla kuvissa tai miten lapset käyttäytyy. Just niistä ihanan aidoista tilanteista tulee parhaita kuvia.

Tulette vain paikalle ja olette aidosti läsnä, rennoin ja avoimin mielin. Hieman heittäytymistä, teidän välistä yhteyttä, rakkautta, ja tunteita. Keskitytte fiilistelemään hetkeksi teidän upeaa perhettä. Mä huolehdin lopusta! Lähetän ennakkoon teille myös kattavat ohjeet, jossa vinkkejä valmistautumiseen.


Suunnitellaan teidän toiveita vastaava kuvauskokemus, studiolle, miljööseen tai vaikkapa teidän kotiin. Minulta löytyy lainavaatteita äideille sekä vauvoille (hajakokoja myös isommille lapsille) Kerron näistä lisää kysyttäessä. Autan aina mielelläni kuvien esillepanon kanssa. Valikoimastani löytyy upeita fine art-printtejä, joissa teidän kuvat tulee upeasti elämään teidän arkeen ja osaksi kotianne.LISÄÄ KUVIA NÄHTÄVILLÄ GALLERIOISSA

01 / 28