Äiti- ja lapsikuvaus


Äidin rakkaus. Kaunein asia maailmassa. Tässä kuvauksessa pääosassa olette sinä, upea äiti ja suloinen lapsesi. Nämä kuvat on kuitenkin ihan ensijaisesti sinua varten.


Haluan ikuistaa teidän välisen siteen ja yhteyden, joka alkoi jo odotusaikana. Jokainen äiti todellakin ansaitsee oman kuvaushetken lapsensa kanssa, kuvia muistuttamaan huonojen päivienkin keskelle että olet paras äiti just sellaisena kuin olet! You got this! Ja kukapa lapsi (tai vähän aikuisempikin lapsi) ei rakastaisi kuvia oman, maailman ihanimman äitinsä kanssa. Tästä jää teille kaunis muisto, enemmän kuin vain kauniit kuvat! Suunnitellaan sun toiveita vastaava kuvauskokemus, studiolle, miljööseen tai vaikkapa teidän kotiin. Minulta löytyy lainavaatteita äideille sekä vauvoille (hajakokoja myös isommille lapsille) Kerron näistä mielelläni lisää kysyttäessä.


Autan aina mielelläni kuvien esillepanon kanssa. Valikoimastani löytyy upeita fine art-printtejä, joissa teidän kuvat tulee upeasti elämään teidän arkeen ja osaksi kotianne.

01 / 09