Vauvakuvaus


Vauvavuosi, miten nopeasti se kuluukaan! On aina yhtä hämmästyttävää nähdä, miten vauvat nopeasti vauvat kasvavat ja oppivat uutta. Tuntuu että hän olisi juuri ollut kamerani edessä vastasyntyneenä ja yhtäkkiä muuttunut ja kasvanut niin hurjasti! Tyypillisiä kuvausajankohtia vauvavuoden aikana ovat jo mainitsemani vastasyntyneen kuvauksen lisäksi ovat 3-4kk, 6-8kk ja 12kk iässä. Moni valitsee ensimmäisen vuoden paketin, jolloin useimmiten tapaamme ensin odotuskuvauksen merkeissä, jonka jälkeen saan teidät luokseni vastasyntyneen kuvaukseen, tämän jälkeen yleensä nähdään taas puolivuotis- ja /tai yksivuotiskuvauksissa. Nämä ovat suosituimmat kombot, mutta muokattavissa teidän toiveiden mukaan! Myös yksittäiskuvaukset ovat tottakai varattavissa ja ajankohta voi olla ihan mikä vaan vauvavuoden aikana. Ei ole väärää tai oikeaa ikää, vauvat kun ovat aina niin ihania!


Vauvakuvauksessa kuvaamme koko teidän perheen onnea, sekä yksinkuvia vauvasta tai kuvia erilaisilla kokoonpanoilla teidän perheestä. Kuvausaika mietitään aina teidän perheen mukaan. Mikäli vauvalla on jo isosisaruksia, varaamme tunnin kuvausajan studiolle tai miljööseen. (Vaihtoehtona myös studio+miljöökuvaus, jossa kuvaamme osan ajasta studion lähistöllä ulkona)

Jos vauva on esikoisenne, ja toiveissa pienempi kuvapaketti teistä juuri tässä hetkessä, myös lyhempi kuvausaika on vaihtoehtona.


Suunnitellaan teidän toiveita vastaava kuvauskokemus, studiolle, miljööseen tai vaikkapa teidän kotiin. Minulta löytyy lainavaatteita äideille sekä vauvoille (hajakokoja myös isommille lapsille) Kerron näistä mielelläni lisää kysyttäessä.


Autan aina mielelläni kuvien esillepanon kanssa. Valikoimastani löytyy upeita fine art-printtejä, joissa teidän kuvat tulee upeasti elämään teidän arkeen ja osaksi kotianne.

01 / 07