Valokuvaaja Annina Segerman

Moi! Mä oon Annina. 35-vuotias kolmen lapsen äiti Espoosta. Mun rakkaus valokuvausta kohtaan on lähtenyt jo lapsuudesta. Tiesin jo aika varhain haluavani olla isona valokuvaaja, pyörittelin myös mm. elokuva-alaa ja hotellin johtajuutta siinä ala-asteiässä. Kovin perinteisiä ammattitoiveita mulla ei ikinä tainnut ollakaan. (3-4-vuotiaana halusin mäkihyppääjäksi) Enemmän kuin mitään, halusin olla äiti. Haave toteutuikin jo alle parikymppisenä. Äitiyden kautta päädyin lopulta myös haaveammattiini.

Tutustutaan!

“The fastest way to break the cycle of perfectionism and become a fearless mother is to give up the idea of doing it perfectly—indeed to embrace uncertainty and imperfection.” —Arianna Huffington

Olen kiitollinen, että mun työssä yhdistyvät kaksi suurinta lapsuuden haavettani, oon saanut tehdä mun unelmista duunin. Äitiys on valokuvaajan työni ja yritykseni perusta, siihen keskityn oikeastaan joka kuvauksessa. Mietin aina, mitä itse äitinä haluaisin ja niiden teemojen ympärille on kehittynyt koko mun kuvauskonsepti, tapani toimia ja luoda. Luonteeltani oon helposti innostuva, kiinnostuksen kohteet vaihtuvatkin välillä todella tiuhaan. Tämän on siis oltava tosirakkautta, koska yhä edelleen innostun kuvaamisesta, asiakkaiden kohtaamisista, juttutuokiosta ja kaikesta mitä mun työ pitää sisällään. Vertaistukea, palaavia asiakkaita, suuria tunteita, upeita hetkiä, lasten kasvamista ja ikuistamista, jota oon saanut tehdä teidän kanssa jo kahdeksan vuoden ajan!

Äitiydestä on muovautunut iso osa mun identiteettiä kuudentoistavuoden aikana, ja lapseni ovat tietysti elämäni keskipiste monella tapaa. mutta oon edelleen myös Annina.

Mä en ole täydellinen äiti, kukapa olisi! Oon rento, vähän hajamielinen, hassu ja rakastan työni lisäksi myös omaa aikaani. Eikä sunkaan tarvitse olla täydellinen! Sä voit tulla mun kameran eteen ihan millaisena vaan, missä elämäntilanteessa vaan. Jos just nyt on sellainen fiilis, että kuvat olisi ihania, niin varataan päivä vaikka heti! Tuen, ohjaan ja käytän kaiken kokemukseni ja osaamiseni teidän kuvauksen eteen. Haluan, että sä näet itsesi niinkuin mäkin näen sut, kauniina sun rakkaiden ympäröimänä. Rakastavana ja rakastettuna. Toivon, että kuvista tulee sulle paljon enemmän kuin vain kauniita kuvia, joiden arvo ja merkitys kasvaa vuosien kuluessa.