Studio keskellä kyläidylliä, hyvien kulkuyhteyksien päässä!


Studioni sijaitsee Espoossa, Kauklahdessa, hyvien julkisen liikenteen yhteyksien päässä. Ensikertaa vierailevat ihastuvat samantien kylämäiseen miljööseen. Suosittelenkin viipymään kuvauksen jälkeen hieman pidempääkin. Ihan studion vieressä on mm. yli 120 vuotta toiminut Halmeen leipomo, suloinen karkkikauppa Kauppamäen Karamelli ja kutsuva ravintola Hummus house, jossa on maistuvimmat lounaat! Vanha korkkitehdaskaan ei ole ravintoloineen kaukana, ehkä oletkin jo kuullut puhuttavan napolilaisia pizzoja paistavasta Edvinistä?


Pieni luonnonvalostudioni on sisustukseltaan valkoinen, kuvaustyylini on minimalistinen. Rekvisiittaa on harkitusti, studion ja kuvieni tyyliin sopien. Studiollani otan vastaan vastasyntyneet, sekä n. 0-1-vuotiaat lapset perheineen. Kuvaan studiolla myös odotusaikaa ja äitejä vauvoineen. Studiolta löytyy vaatteita lainaksi kuvauksiin n. 0-2-vuotialle (myös isommille hajakokoja) sekä äideille. Näistä voit kysellä lisää varauksen yhteydessä.


Tunnin kuvaukseen on mahdollista yhdistää miljöökuvaus studion lähistöllä, jossa usein otammekin perhekuvia sään salliessa. Suurempien perheiden, tai perheiden, joissa on isompia lapsia, kanssa kuvaamme miljöössä tai perheen kodissa. Mikäli et ole varma mikä kuvauslokaatio tai paketti teille sopisi parhaiten, vastailen mielelläni mieltä askarruttaviin kysymyksiin!

01 / 15